Bokning

Regler: för sommarhemmet ”Lugnet”

Öppet under juni, juli och augusti

Max bokning 14 dagar / säsong

Självhushåll / Eget ansvar

Gästen har ansvar för att rummet är städat och iordningställt i befintligt skick vid avresa. Vid dålig städning, kan efterfakturering förekomma. Rummet lämnas senast kl. 11:00 avresedagen.  (möjlighet finns att komma överens med värden om alternativ tid) Städutrustning finns i skafferiet i köket. Skafferiet ska tömmas på gästens tillhörigheter. I köket skall märkt kylskåp för gäster vara tömt på gästens livsmedel, likaså frysboxen. Se till att dessa är rengjorda och att övriga ytor i köket är tömda och rengjorda.

Trivsel

För allas trevnad skall det vara tyst mellan kl. 22:00-07:00. Tv-rummet får användas med stängd dörr till kl. 24:00. I sommarhemmet får endast vistas inskrivna sommarhemsgäster. Besökare är tillåtna dagtid. Vid ev. skadegörelse blir gästen ersättningsskyldig. Alla utrymmen är rökfria. Sommarhemmet har rätt att avvisa de gäster som stör lugn och ordning.

Sängkläder

I sängarna måste det vara bäddat med medtagna lakan , påslakan och örngott. Sovsäck är inte tillåtet. Att möblera om på rummet vad gäller möbler, sängkläder och madrasser är inte tillåtet.

Incheckning och betalning

Vid förbokning av rum, bör incheckning ske från kl. 12:00 på ankomstdagen (möjlighet finns att komma överens med värden om alternativ tid)

Betalning sker alltid i förskott vid ankomst.

Pris: 100 Kr per person och natt. Barn upp till 15 år bor gratis.

Avbeställning

För avbokning inom 24 timmar förre ankomsten debiteras en natts vistelse. Detta gäller också vid avbokning under bokningstiden. Detta gäller vid såväl skriftlig som muntlig beställning. Vid utebliven avbeställning debiteras två nätters vistelse.

Husdjur: Fråga innan du bokar.

Bokning och felanmälan Wenche 073-089 84 70 eller Börje 070-379 81 82

Taxi: 0570-10 700

Nödnummer: 112  Polis, ambulans, och  brandkår.